הירקן • נתחוני עוף באפונה וסלרי

מירי זורגר No Comments on הירקן • נתחוני עוף באפונה וסלרי
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מירי זורגר במחלקת הירקות עם מתכון לנתחוני עוף באפונה וסלרי. יאמי כמה שזה טעים

מצרכים

500 גר' חזה עוף חתוך לחתיכות בגודל 3 על 3
1 כפית מלח
5-6 מקלות סלרי קצוץ דק
1 כוס סלרי שורש קצוץ דק
500 גר' אפונה קפואה
מלח פלפל שחור גרוס טרי
1 כוס ציר עוף
1/3כוס רוטב סויה.

אופן ההכנה

ראשית חולטים את נתחי העוף
לאחר שהעוף החליף את צבעו ללבן יש לסנן מהנוזלים .
במחבת ווק יש לטגן קלות את 2 סוגי הסלרי עד להשחמה.
להוסיף את האפונה ולטגן עוד עמה ד'
להוסיף את נתחי העוף לתבל ולהוסיף 1/2 כוס מים
להביא לרתיחה לכסות ולבשל כשעה
להגיש עם פירה תפוחי אדמה

בתיאבון



0 תגובות